Laden…

Coaching

niet de bestemming, maar de reis….
Niet de bestemming, maar de reis…. 

Bij coaching is reflectie heel belangrijk, loslaten van het almaar ‘doen’ en stilstaan bij wat je wilt ontwikkelen of verbeteren en bij je pogingen om dat te doen. Zo ga je oude patronen en werkwijzen loslaten en komt er ruimte voor ander/beter gedrag.

Met coaching begeleiden wij medewerkers en teams bij dit terugblikken en vooruitzien. Door een pas op de plaats te maken, ontstaat inzicht en van daaruit kan verantwoordelijkheid worden genomen voor verandering en groei.  Er ontstaat weer plezier in het werk en het functioneren verbetert.

Wij bieden individuele coaching en teamcoaching.

Conflictcoaching is een specialiteit van JOY. Waar gewerkt wordt bestaan verschillen: in stijl van werken, in persoonlijkheid, in stijl van leiding geven. Verschillen zijn bronnen van groei en effectiviteit, en kunnen ook leiden tot botsing en conflict. Conflictcoaching is bedoeld het zover niet te laten komen. Wij leren mensen omgaan met verschillen en er de voordelen van te zien en te benutten!

Katinka Lorijn is BIG-geregistreerd GZ-psycholoog. Dit betekent dat een deel van de begeleidingskosten vergoed kan worden via de ziektekostenverzekeraar (basis psychologische hulpverlening).

Lees meer over JOY coaching: