Laden…

Mediation

Zoek harmonie in tweedracht
Zoek harmonie in tweedracht

De kracht van mediation zit in het zoeken naar de win-win oplossingen. Dat is meer dan een compromis, waar iedere betrokkene iets inlevert. Het gaat er om, vanuit gezamenlijke belangen en vertrouwen, te zoeken naar oplossingen die voor elk van de partijen acceptabel zijn en winst opleveren. Dat vraagt het loslaten van verzet en strijd en de keuze om je te verplaatsen in de zienswijzen van de ander.

Bij adviesbureau JOY werken professionele mediators, geregistreerd bij de Mediation federatie Nederland. Registermediators werken volgens het MfN mediation reglement en zijn gebonden aan gedragsregels voor de mediator.

Katinka Lorijn (MfN register mediator) is bovendien ingeschreven bij de rechtbank Noord Nederland en bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Dit betekent dat zij, wanneer u zelf te weinig inkomen heeft om mediation te betalen, voor u een toevoeging aan kan vragen. Voor meer informatie: www.rechtsbijstand.nl

In toenemende mate zijn we vanuit JOY ook preventief betrokken bij conflicten. Zo begeleiden wij stellen die overwegen uit elkaar te gaan en staan wij, middels conflictcoaching, medewerkers en teams in arbeidsorganisaties bij, om te voorkomen dat verschillen leiden tot conflicten.

Katinka Lorijn is GZ-psycholoog. Een deel van de kosten van bovenstaande begeleiding kan daardoor worden vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.

Lees meer over JOY Mediation: